top of page

FIRE & FOOD FESTIVAL

OVER

PEYOTE PEDRO - het leven voor #firefoodfestival

friends for life!

Het begon allemaal in 2009 met een grap op een tuinfeestje in Leuven: "Wij doen mee aan het WK BBQ in Steenhuffel." Niet veel later werd ons dromerige idee realiteit... Er werden BBQ's en smokers in elkaar gelast, en er werd een team samengesteld. Onder toeziend oog van voorzitter Hans en zijn kompanen Pieter, Foom, Bram, Dries, Demer, en Coma nam Peyote Pedro met succes deel aan verschillende kampioenschappen. Het resultaat: Brons voor dessert op het BK van 2011, en zilver voor het rundsgerecht op het EK in 2013.

BELGIUM FIRE FOOD FESTIVAL

de BBQ wedstrijd voor iedereen

Sinds 2015 organiseren wij de eerste editie van Belgium Fire & Food Festival als afsluiter van het BBQ-seizoen. We hadden één doel voor ogen: Een BBQ festival voor iedereen. De ingrediënten van ons festival zijn een BBQ wedstrijd voor alle niveaus, aandacht voor ambachten, ruimte voor streekeigen producten en lokale samenwerkingen.

Het enthousiaste team bestaat vandaag uit vaste waarden, aangevuld met enkele nieuwe krachten: Voorzitter Hans krijgt hulp van Pieter, Demer, Frederik, Forte

Intussen vieren we ons jubileum en kijken we uit naar de zesde editie van ons festival. We verwachten dit jaar meer dan 20 teams en 1500 bezoekers ontvangen op Zaterdag 22 & Zondag 23 februari 2025 Locatie: OC De Kalen Dries, Meldertsebaan 2, 3560 Lummen.

pexels-min-an-1482803.jpg

NIET
ALLEEN

JAARLIJKS EEN EVENEMENT VAN DEZE OMVANG ORGANISEREN KUNNEN WE UITERAARD NIET ALLEEN.
WIJ ZIJN HEEL DANKBAAR NAAR ONZE SPONSORS OM DIT LANGE TERMIJN PROJECT TE STEUNEN!

BELGIUM FIRE & FOOD FESTVAL

bottom of page