top of page

PROGRAMMA

EEN HELE DAG PLEZIER

voor jong & oud!

Zoals ieder jaar sluiten we het het BBQ-seizoen af met Belgium Fire & Food Festival. Beleef op zondag 10 september hoe meer dan 10 BBQ teams de strijd aangaan voor felbegeerde podiumplaatsen. Ons familiefestival is gratis toegankelijk, met kinderanimatie, publieksdegustaties en een ambachtelijke markt.

Om 12u geven we het startschot voor de wedstrijd. Voor een jury met internationale chefs en bbq masters bereiden de teams wedstrijdgerechten in 4 verschillende gangen. De exacte hoofdingrediënten delen we later nog mee via onze socials. De ambacht van het vuur beheersen staat centraal. Enkel hout/houtskool BBQ's zijn dus toegelaten op het terrein.

Welk team mag van jou de publieksprijs naar huis nemen? Breng je stem uit voor de publieksprijs en maak kans op een Kamado Joe Jr. t.w.v. € 500. Om 18u maken we de winnaars van de wedstrijd én de winnaar van de bezoekersprijs bekend!

Degustaties

&

signature dishes

Jullie kunnen proeven van de meest verfijnde BBQ gerechten: De hele dag door presenteren de verschillende BBQ teams hun 'signature dish' en zijn er degustaties van de wedstrijdgerechten. 

Ambachtelijke markt

Zie verschillende ambachtslieden aan het werk, luister naar hun verhalen en proef van verse lokale specialiteiten! Hebben jullie al eens een echte ijzersmid, mandenvlechter aan het werk gezien? Of wil je zelf eens aan de slag met klei om je eigen potten te draaien? 

BELGIUM FIRE & FOOD FESTVAL

bottom of page